Model Call


Så roligt att du har hittat hit!Tänk dig; solens varma strålar, en äng med ljuvliga blommar och vackra du i dina ståtliga gravidmage i en vacker klänning eller hudnära och enkelt och jag som fångar dig i din gravida essens.


Just nu söker jag en blivande mamma med synlig gravidmage som är sugen på att stå som modell för mig. Du behöver ingen modellvana eller något särskilt utseende - alla kroppar är välkomna. Det är meriterande om du känner dig bekväm med att fotograferas avklätt och enkelt med fokus på din vackra mage. Låter det som du? Läs mer nedan!

Gravid

SÖKES: Gravid med synlig mage- Lån av klänning ingår, storlek XS-XL finns.

- Det är meriterande om du är bekväm med nakenhet. Vid lättklädda porträtt kommer jag att vinkla dig så att det blir smakfullt!

- Jag fotar oftast i 1-2 outfits som du får låna av mig samt avklädda bilder med naket/underkläder (dina egna).

-Fotograferingen sker i Malmö med omnejd, du bör kunna ta dig runt med bil. Eventuellt kan jag hämta dig från Hyllie.

Villkor

Vid en portfoliofotografering gäller lite annat än vid en vanlig kundfotografering. Det är viktigt att läsa igenom detta före du ansöker!


Om du blir antagen som portfoliomodell eller vinner en gratis minifotografering hos mig gäller följande villkor:


♡ Bilderna kan komma att publiceras på min hemsida, sociala medier och marknadsföring eller i andra sammanhang som är relevanta för mitt företag. Du skriver på ett avtal före fotograferingen, där det bland annat inkluderar att du är okej med att jag använder bilderna i all bysingh.se marknadsföring. Du får såklart chans att läsa igenom avtalet före du signerar.


♡ Outfits, miljö, väderlek och rekvisita bestäms av mig. Modellen får gärna komma med förslag såklart!


♡ Vid publicering av bilderna ska mitt namn eller företagsnamn taggas så att det tydligt framgår vem som har tagit bilden. Du får inte redigera bilderna - detta inkluderar filter i sociala medier och de får inte användas för något annat än privat bruk från din sida.


♡ Bilderna får inte säljas eller "ges" till en tredje part eller publiceras hos tredje part utan att fotografen tillfrågas om lov. Jag ser såklart mellan fingrarna om gamla farmor eller virriga tant Agda publicerar bilderna utan lov.


♡ Det är möjligt att dra tillbaka sitt samtycke till att bilderna används till mitt företags räkning dvs "bilderna köps loss". Detta görs mot en kostnad av 750 kr inkl moms per levererad bild och betalning sker till mitt aktiebolag. Samtycke kan dras tillbaka när som helst (max 5000 kr oavsett antal levererade bilder).


♡ Fotograferingen kan komma att ställas in av fotografen utan ersättning eller löfte om ny tid.


♡ Efter fotograferingen önskar jag att du lämnar en kort recension. Känner du att du inte kan skriva något gott om bilderna eller om mig så är jag tacksam för din ärliga feedback så att jag kan utvecklas och förbättras på det jag gör :)


♡ Jag lägger ned oerhört mycket tid på att skapa våra bilder och därför uppskattar jag om mina modeller stöttar vår verksamhet. Det är inget krav, men

det är meriterande

om du/ni t.ex väljer att följa @bysingh.se på instagram.


Som tack får du 3 färdigredigerade bilder i webupplöst form. Urvalet görs av fotografen. Leveranstiden beror helt och hållet på hur mycket jag har att göra i arbetslivet och privatlivet vid tidpunkten för din fotografering, som jämförelse kan nämnas att leveranstiden för betalande kunder är 3 - 4 v, vid en portfoliofotografering finns det ingen övre gräns för hur lång tid leveransen tar. 


Ser fram emot att skapa magi med dig!

Redo att söka?


Har du orkat läsa hela vägen hit antar jag att du är SUPERSUGEN på en fantastiskt kul fotografering! Det enda du behöver göra nu är att fylla i ansökningsformuläret nedan och skicka in.


Det är ofta ett högt tryck på mina Model Calls, så misströsta inte om du inte blir vald... kanske blir du erbjuden något fint erbjudande ändåKramar,

Bharti

@bysingh.se

Ansök här

Ditt och ditt eventuella barn/partners namn

Skriv gärna lite info om Dig/Er och varför ni vill vara med, om ni har gjort något liknande tidigare och om ni är aktiva i era sociala medier :) Övriga funderingar kan också ställas här.