Hej Mamma,


du som har legat vaken på nätterna för att kolla att er bebis fortfarande andas. Du som offrat din sömn och din kropp, för att din lilla ska få den närhet, kärlek och omsorg han eller hon behöver - hur trött du än är. Du är kärnan i er familj.

Ändå är det du som aldrig syns när ni bläddrar igenom familjens bilder. Alltid bakom kameran, nästan aldrig framför.

Låt mig få porträttera dig tillsammans med de du älskar - så att er kärlek kan pryda ert hem år efter år.- Bharti Singh

moderskapsfotografering i Skåne & Göteborg

"Du fångar verkligen känslorna!


Man kan liksom känna kramen och känslorna på nytt när man ser bilderna som du har tagit på oss. Att se bilderna är som att se på en film som fångat vår kärlek och relation. "
Såhär Arbetar jag:

 

 

 

 

 

Känslor

Kärlek


Det finns inget bättre än att omfamna sitt barn, en lugn stund tillsammans. Det är kanske de bästa ögonblicken i livet, men också de som

flyger snabbast förbi. Jag brinner för att fånga just de känslorna på bild - en varsam hand på ditt barns kind eller en busig blick som möter din. För att få fram känslorna och locka fram skratt & bus ger jag er enkla små uppmaningar och lekar under fotograferingen.


 

 

Barnen

I CENTRUM


Även om Du som är Mamma är den riktiga huvudpersonen så är det barnen som får vara i centrum under fotograferingen. Jag vill inte fånga stela och poserade leenden. Utan jag vill fånga barnens personligheter; varenda roliga ansiktsmin, lek & bus - så att du som mamma ska kunna se tillbaka och minnas barnen precis som de var - år efter år.

Hur lyckas vi med detta?

Genom att låta barnen vara just barn; härliga, fria & kravlösa


Genuina

Ögonblick


Mitt främsta mål är att porträttera er kärlek genom bilder. Jag ser mig själv som en historieberättare som välkomnas in i era liv för att fånga essensen av er kärlek, genom att vara med er när ni gör det som ni gör bäst; är er själva, tillsammans med varandra - framför min kamera.

Följ med på


Josefin Irmings moderskapsfotografering

Elopement photographer based in Amsterdam


Capturing your Love Story Journey

Elopement photographer based in AmsterdamDocumenting Life's Extraordinary Moments

moderfotograf Skåne & Göteborg


Varför du ska fotograferas med ditt älskade barn...Att låta dig själv vara en del av bildberättelsen är som att ge dig själv en gåva till framtiden. Mammor hamnar ofta bakom kameran och blir sällan en del av ögonblicken de skapar. Genom att vara med på bilderna skapar du ett arv av din närvaro, din kärlek och dina upplevelser tillsammans med ditt barn. Varje bild är ett bevis på den osynliga bandet som förenar er, och det är en hyllning till den unika resa ni gör tillsammans. Småbarnsåren kan ibland kännas som en lång resa, men tiden passerar blixtsnabbt. Att inkludera dig själv på bilderna är som att bevara små skatter från en kort stund i livet när dina barn är små.


Såhär går det till:

I. Hur Bokar Jag?


Du skickar en (icke-bindande) bokningsförfrågan via formuläret längst ned på sidan. Om jag är tillgänglig säkras er dag genom att betala en bokningsavgift på 1000 kr. Denna summa dras sedan av från slutfakturan.

II. Vad händer sen?


Vi bokar in en telefondejt ett par veckor innan er fotografering där vi lär känna varandra och jag får möjlighet att förstå din vision och önskemål så att jag kan planera setting, miljö och väder utifrån dina förväntningar - så gott det går. Tillsammans gör vi även en moodboard för att få en visuell målbild till fotograferingen.
III. Er stora dag - Fotograferingen

Under fotograferingen ska vi bara ha kul! Glöm allt som heter perfektion och konstlade poser. Vi skapar minnen, inte vykort! Det innebär att barnen får vara precis som de är - spring i benen? - Ja tack! Roliga miner? Gör fler! Pusskrig och kramkalas - Jag vill ha mer! Vi tar allt i barnens tempo och emellanåt pausar vi för lite mysig fika!

 

 

IV. När kommer bilderna?

Jag redigerar varje bild med kärlek och omsorg!


Jag vet att det är så svårt att hålla sig när man precis har haft en riktigt kul kväll med familjen och man vill helst ha bilderna MED - EN - GÅNG! Därför brukar jag försöka skicka en tjuvkik de närmsta dagarna. Det fullständiga urvalsgalleriet levereras digitalt inom 3-4 veckor beroende på säsong. Eventuella tillval, Fine-art prints och produkter levereras vanligen inom ca 4 veckor från val.

1 / 5

1 / 5

FAQ

Vad gör vi om mitt barn inte är på humör?
Du behöver absolut inte oroa dig för om ditt barns humör! Vi vill ändå inte åstadkomma stelt poserade bilder där barnet tittar in i kameran och de flesta barn kan man lyckas charma med lek och bus. Skulle det ändå vara så att ditt barn har en dålig dag - så arbetar jag runt det genom att lägga fokus på känsla och kärlek där du tex omfamnar ditt barn.

1 / 5

FAQ

Vad gör vi om det regnar?
Jag kan fota i de flesta väder och ser charmen med alla olika naturförhållanden. Har du dock ett starkt önskemål om om en viss typ av väderlek är jag flexibel med att boka om i mån av tid.

1 / 5

FAQ


Får pappa också vara med?
Självklart får pappa vara med! Även om det är du som är mamma som är huvudpersonen, så får pappa självklart vara med!

1 / 5

FAQ

Vad ska vi ha på oss?
I got you covered! Till dig som är mamma finns det en hel lånegarderob med vackra outfits att låna! Den får du tillgång till när du har bokat mig. Till de små och partners får du vägledning under vårt inspirationssamtal inför fotograferingen.

1 / 5

FAQ

Hur långt innan ska vi boka?
De bästa månaderna för fotografering med mindre barn är April, Maj och September - varma månader där solen går ner inte allt för sent. Detta är också de populäraste månaderna eftersom blomningen är i full gång. Då jag endast tar emot ett begränsat antal bokningar varje månad skulle jag föreslå att du hör av dig senast vid årskiftet om du önskar en fotografering i April/Maj eller i senast under senvåren om du önskar fotograferas i Augusti/September.

Din investering

GrundpaketPlaneringsmöte på telefon

Personlig Moodboard

Rolig och avslappnad fotografering på dina villkor

Lån av 2 vackra designklänningar

Personligt webbgalleri med ca 30 bilder för urval

5 digitala bilder


5000 KR


 

Bildpaket Mellan+ 10 digitala bilder (dvs totalt 15 digitala bilder)

+ 1 st Fine-Art Print

 

6750 KR

 

 

Bildpaket All Inclusive
+ 25 bilder (minst) - dvs hela galleriet

+ 1 st Fine-Art Print

+ Om du bokar det här paketet från start så bjuder jag dessutom på 1 st blomkrans, du har möjlighet att ändra dig till ett av ovanstående paket senast 1 vecka innan fotograferingen.

8000 kr

Är du osäker på vilket paket som är rätt för dig? Ingen fara, du har möjlighet att byta mellan paketen när urvalsgalleriet har levererats till dig och du har fått möjlighet att se bilderna. Det enda undantaget är ifall du på förhand har valt Bildpaket All Inclusive som inkluderar en vacker Blomkrans.


Har du några frågor?

Tveka inte att höra av dig!

1 / 3

1 / 3

några snabba om mig

Bharti Singh


moderskapsFotografTill min älskade Naya,Jag vill aldrig glömma de söta små tårna som trippar på min mage. Eller det busiga lilla leendet, som speglas i dina ögon. Från att aldrig ha existerat, är du nu det självklaraste som finns. Du är min början och mitt slut. Men alldeles för snabbt flyger dessa flyktiga ögonblicken förbi. Minnen som jag aldrig trodde skulle svalna, suddas ut och ersätts med nutid.

Det är därför jag alltid tar så många porträtt på dig och mig, för att få bevara det speciella bandet vi hade när du var liten.


1 / 3

några snabba om mig

Bharti Singh


moderskapsFotograf
Varför kvinnor har så stort fokus i mitt fotograferande:Jag brinner för kvinnors rätt och vill stärka kvinnor till att ta för sig, tro på sig själva och inspireras. Därför älskar jag att fotografera gravida, mammor och kvinnor i allmänhet! Det här är mitt sätt att uppmärksamma alla mäktiga, grymma och fantastiska kvinnor därute!

1 / 3

några snabba om mig

Bharti Singh


moderskapsFotografVad är det som driver mig som fotograf?Jag vill inte bara ta vackra bilder, utan jag vill skapa konst med dig, dina känslor och relationer i centrum. Jag vill att bilderna jag tar tidlöst ska hänga på dina väggar, så att du, dina barn och barnbarnsbarn kan se tillbaka till de viktigaste ögonblicken i era liv. Det är det som driver mig som fotograf.


Bokning