Modellbanken

Vad roligt att du har hittat hit!


Mitt namn är Bharti och jag har en fäbless för att fotografera kärlek och moderskap! Just nu är jag mammaledig och sprängfylld av kreativitet. Det riktigt kliar i fingrarna! Det ena fotoprojektet avlöser det andra. Eftersom jag är mammaledig och har en gosig bebis att ta hand om tar jag endast ett fåtal betalda projekt det här året. Jag vill dock kunna fortsätta fotografera på mina egna villkor och fortsätta bygga mitt varumärke. Perfekt för DIG JU


Just nu söker jag därför modeller till diverse olika fotoprojekt under framförallt 2024. Din ansökan kommer att sparas i min egna "modellbank" och jag hör av mig när ett projekt som matchar dig/er uppstår. Jag kan därför tyvärr inte LOVA att du kommer att bli erbjuden en fotografering . Det jag söker är:


  • Mamma & barn - ditt barn bör vara under 6 år gammal - gärna omkring 6 -18 månader, bonus om du har en bebis som du ammar.
  • Gravid - du bör ha en synlig mage, men exakt vecka spelar ingen roll.
  • Par/Bröllop - sökes för stylade bröllopsbilder och icke-stylade kärleksfulla-bara-du-med-din-älskade-partner-bilder. Så om du och din partner är sugen på att få försmak på er dag, eller återuppleva den, eller bara vill ha en rolig kväll tillsammans, så är detta perfekt för er!


Du får en gratis fotografering med fina bilder från en härlig dag tillsammans med mig. Hur awesome? Läs mer nedan!


Hur ansöker jag?

Generella Villkor


Vid en portfoliofotografering gäller lite annat än vid en normal fotografering. Det är viktigt att läsa igenom detta före du ansöker!


  • Jag som fotograferar bestämmer styling till 100%, inkluderat kläder, miljö, osv. Du får absolut möjlighet att önska, men eftersom det är en gratisfotografering som jag gör för att utöka min portfolio är det viktigt att jag får full kreativ frihet.
  • Du skriver på ett avtal före fotograferingen, där det bland annat inkluderar att du är okej med att jag använder bilderna i all min marknadsföring. Du får såklart chans att läsa igenom avtalet före du signerar. I avtalet står fullständiga villkor :)
  • Som tack får du minst 3 färdigredigerade bilder i webupplöst och högupplöst form gratis. Inga bilder kan köpas till.
  • Vid publicering av bilderna ska mitt namn/Instagram/hemsida publiceras. Du får inte redigera bilderna och de får inte användas för något annat än privat bruk från din sida.
  • Redigering av ljus och färger ingår, men ingen mer omfattande retuschering som förändrar ens utseende genomförs. Jag tycker att det är viktigt att bidra till att det vi ser i sociala medier speglar verkligheten.
  • Du/ni kan bli ombedda att lämna feedback om hur din upplevelse varit. Förhoppningsvis kommer den att ha varit superduper bra :D Jag kommer eventuellt använda era ord om oss i marknadsföring, och vi fotografer behöver mycket feedback för att kunna växa ! :)
  • Jag lägger ned oerhört mycket tid på att skapa era bilder och därför uppskattar jag om mina modeller väljer att stötta min verksamhet. Det är inget krav, men det är meriterande om du/ni t.ex väljer att följa @bysingh.se på instagram.

Gravid

SÖKES: Gravid med synlig mage- Lån av klänning ingår, storlek XS-XL finns.

- Det är meriterande om du är bekväm med nakenhet. Vid lättklädda porträtt kommer vi att vinkla dig så att det blir smakfullt! Obs! Du behöver ALDRIG posera på ett sätt som får dig att känna dig obekväm

- Vi kommer ta bilder på dig i 1-2 olika outfits.

Mommy & Me

SÖKES: Mammor med barn mellan 0-6 år, gärna ammande


- Ditt barn kommer tyvärr inte ha möjlighet att låna kläder, utan får ta med själv. Vi kommer överens om vilka kläder som passar bäst utifrån er garderob!

- Du behöver inte tänka på att du ska ha "ett skötsamt barn". Barn ska vara busiga och jag fotar precis alla typer av barn! :) Däremot - om ditt barn har en egen vilja - bör hen vilja fotograferas!

- Du som mamma får låna klänning av mig, storlek XS-XL finns.

Kärlekspar

SÖKES: Par där båda parter är sugna! (man får inte tvinga :) )


- Lån av klänning finns i XS-XL. Om en/båda av er ska ha kostym eller liknande, behöver du/din partner kunna stå för de kläderna själv!

- Valfri parkonstellation är välkommen, det viktiga är att ni båda vill vara med.

- Ni bör kunna fixa hår själva - inget superavancerat men lättare uppsättning vid långt hår, alternativt lättare styling med ex lockar.

- Enligt överenskommelse med er fotar vi antingen er stylade som ett bröllopspar eller endast som ett kärlekspar :)


Redo att söka?

Har du orkat läsa hela vägen hit antar jag att du är SUPERSUGEN på att få en gratis fotografering av mig! Det enda du behöver göra nu är att fylla i ansökningsformuläret nedan och skicka in.


Som sagt, det brukar vara ett högt tryck på mina modelcalls och jag kan därför inte lova en fotografering! Men till skillnad från mina vanliga modelcalls gäller detta HELA år 2024 (kanske även lite på hösten 2023) och inte en specifik dag. Så bor du i Skåne eller Göteborg är detta en perfekt chans för dig!


Ser fram emot att höra från DigMassa Kärlek,

Bharti

@bysingh.se

Ditt och ditt eventuella barn/partners namn

Skriv gärna lite info om Dig/Er och varför ni vill vara med, om ni har gjort något liknande tidigare och om ni är aktiva i era sociala medier :) Övriga funderingar kan också ställas här.