Aleksandra och Ermin


Följ med på ett lantligt, intimt och jordnära bröllop i de skånska skogarna mitt i ljuvaste sommar.Bröllopslokal Deluxe

Hillarps Loge

Denna pärla till bröllopslokal är belägen i gränslandet mellan Skåne och Småland i en charmig by, där gemenskapen är något alldeles speciellt. Barnen i byn badar om somrarna i dammen som tillhör gården medan grannens alpackor lugnt betar i hagen bredvid. Gården omges av trolsk skog, vackra blommiga ängar för perfekta porträtt i golden hour och en vacker damm. Har ni valt att ha er bröllopsdag en dag i juni, kanske ni har turen att fotas bland de vilda lupinerna som växer i trakterna omkring! (Dröm - om ni frågar mig!).


Jag kan verkligen inte tänka mig en bättre plats för den största dagen i sitt liv! Som om det inte vore nog förvaltas gården av världens gulligaste, mest hjälpsamma och engagerade par Agneta och Mats.

Förväntan, pirr & kärlek


Förberedelser

En spännande känsla sprider sig i rummet när ni förbereder er för dagen som väntar. MUA och frisörerna är på väg. Bridesmaids och bestmen är i full rörelse, någon hämtar tårtan och en annan går igenom dagens schema. Vem ska vara var, vid vilken tid? Ett djupt andetag tas, och ni är redo


Ungefär en timme in i förberedelserna är det min tur att dyka upp. När stressen har börjat släppa, ni börjar känna er redo och kanske till och med har öppnat upp en flaska bubbel med tärnorna eller med grabbarna.


Även om jag med min kamerautrustning är svår att ignorera, försöker jag arbeta så diskret och naturligt som möjligt. Ni kommer nog se mig som "en i gänget", som den där foto-galna tjejkompisen som alltid har kameran framme. Jag strävar efter att fånga de känslor som genomsyrar rummet: spänningen, nervositeten, skratten och insikten om att ni snart ska säga ja till varandra.


Jag har en passion för att fånga alla detaljer som ni har satt tid och tanke på inför ert bröllop. Allt från de vackra klänningarna, skorna och accessoarerna till de personliga detaljerna som berättar er historia. För mig är förberedelserna en avgörande del av dagen. De skapar en inledande ton och stämning som kommer att följa er genom hela bröllopet. Med min närvaro och mitt arbete hoppas jag att ni ska känna er avslappnade, glada och entusiastiska under denna viktiga del av er bröllopsdag.

Aleksandras FörberedelserAleksandra hade en önskan om att göra sig ordning med sina döttrar, se de leka i sina vita vackra brudnäbbsklänningar och låta de hjälpa till när hon gör sig redo som brud. Den vackra sminkningen och eleganta bruduppsättningen gjordes av Anduena på @Anduenasmakeup.
En Serbisk & Bosnisk


Vigsel

Hela bröllopsdagen har planerats i detalj av fantastiska Jenny på @j.a.weddings, från varenda detalj till dekorationer. Bröllopsbågen var prydligt placerad vid den idylliska dammen på Hillarps Loge. Aleksandra och Ermin som varit tillsammans i elva år och delar sina liv tillsammans med sina två älskade döttrar ville fira sin kärlek tillsammans med sina allra närmaste. Den intima vigseln hölls utomhus i strålande sol mitt på högsommaren i de skånska skogarna. Bruden välkomnades av rosblad kastade av hennes döttrar och systerdöttrar och hon leddes till vigselplatsen av sin far. Vid brudbågen stod hennes blivande make och tog en klunk "rakija" direkt från flaskan!


Jag frågade Aleksandra om det var en Bosnisk eller Serbisk tradition att dricka Rakija under vigseln.


"Jag vet inte om det tillhör någon tradition, vi följde bara känsla och det blev vår tradition :D "


-Aleksandra

Tips: Våga bjuda på er under bröllopsdagen. Jag lovar att de bilderna kommer att bli era favoriter

Mingel 

Herr och Fru - äntligen! Det märktes att pirret, nervositeten och anspänningarna släppte momentant när brudparet sagt "Ja" till varandra. Dans, musik, glada tillrop och festkänslan var på top!

Bröllopsmiddag i en vacker lada


Jag vet att ni har lagt ned oerhört mycket tid på dukning, blommor och allt annat annat som gör ert bröllop så unikt som det är.


Därför ser jag ofta till att smyga in till middagslokalen och fånga alla detaljer på bild innan ni och era gäster sätter sig till bords, så att ni ska kunna minnas de vackra tingen precis som de var på er bröllopsdag.

Middag

 

Vet ni inte var ni ska beställa mat?


Vad sägs om Argentiskt grillat från @gauchopampa.se? Gott, enkelt och mycket uppskattat!

Under middagen ser jag ofta till att stjäla brudparet en kort stund så att de bara får vara och njuta av ögonblicket tillsammans.


Jag drog med Aleksandra och Ermin till ladugårdsannexet för lite avslappnad och romantisk tid bara med varandra. De dansade, kysstes, skrattade och höll varandra varsamt om händerna - medan jag i tysthet porträtterade deras kärlek .


LeT the party begin


På dansgolvet!

"The sweetest moments in life are often shared over a slice of wedding cake"


Jag är lite av en självutnämnd tårtkritiker och jag kan bara berömma @lillakakeriet för den fantastiskt goda och vackra bröllopstårtan som fick avsluta ett fantastiskt rustikt, glädjefyllt, lantligt, vackert och galet roligt bröllop!