FAQ

När ska vi boka?

De flesta börjar höra av sig ca 12 månader innan deras bröllopsdatum och de flesta tider hinner bli bokade innan årskiftet. Vänta inte för länge med andra ord :D

Var finns du?

Där du vill att jag ska finnas baby! ^^ Vid bröllop utanför Malmö eller Göteborg tillkommer milersättning. Skulle ni önska att jag reste längre än vad min bil kan ta mig, tillkommer ersättning för flyg/tåg och eventuellt boende.

Om ni gifter er på något av följande ställe så fotograferar jag er Gratis i utbyte mot att ni betalar boende och resa för mig:

Bali/Filippinerna
Hawaii
Toscana/Italien
Grekland
Indien
Nya Zeeland
Island

Kan vi boka ett annat antal timmar än de paket du erbjuder??

Jag gör alltid mitt bästa för att tillmötesgå era önskemål och är öppen för att anpassa mina paket utifrån era önskemål! Bara släng iväg ett meddelande.

Kan vi dela upp dagen så du är med oss ett par timmar på förmiddagen och ett par timmar på eftermiddagen?

Dessvärre erbjuder jag endast sammanhängande timmar som jag är med er på er stora dag. Däremot är jag väldigt flexibel, uppfinningsrik och duktig på att få med det mesta av er dag som ni vill fånga på bild. Kanske kan vi lägga upp fotoplatserna så att ni får med så mycket som möjligt av er dag, även om ni har valt ett mindre fotopaket?

"Vi känner oss obekväma framför kameran"

Då har ni kommit till rätt bröllopsfotograf! Något som jag får mest komplimanger över är just hur bekväm och avslappnad jag får mina brudpar att känna sig! För att ni ska få känna på att stå framför min kamera och bli mer avslappnade inför bröllopsdagen erbjuder jag också en provfotografering - vilket många brudpar har uppskattat för att lugna nerverna.

Vad gör vi om det regnar?

Vi tar fram de genomskinliga paraplyerna som ligger redo i min bil och tar de bästa bröllopsporträtten i mannaminne!

Har du reservkamera ifall kameran skulle gå sönder på bröllopsdagen?

Jag fotograferar alltid med två kameror och har minst 1 extra objektiv med mig och alldeles för många minneskort för att minimera risken för teknikstrul!

Om du blir sjuk, vad händer då?

Jag tar mitt uppdrag som er bröllopsfotograf på väldigt stort allvar och kommer så långt det går att finnas där på er bröllopsdag. Jag har till exempel gått en 16 timmars nattjour på ett av Sveriges största sjukhus med feber och förkylning då det inte fanns någon annan lösning. Men skulle dock katastrofen ändå vara framme så har jag ett stort nätverk av professionella fotografer runt om i landet. Några jag är extra tight med är Rebecca (lajke.se) på Vätskusten och Jasmine (noxine.se) i Västerås/Stockholmstrakten som alltid ställer upp för sina kollegor.