Följ med på Idas somriga och drömmiga gravidfotografering!

Hej, Jag heter Ida!


Jag och Robin matchade på Tinder en kväll när Robin var på besök i Malmö. Vid den tiden bodde han i Brighton, men det hindrade oss inte från att börja prata. Det ena ledde till det andra, och snart tillbringade vi timmar i telefon varje dag. Efter ungefär en månad bestämde vi oss för att ses, så jag flög till England. Det var kärlek vid första ögonkastet.

Nu har vi varit tillsammans i åtta år, gifta i två, och utöver vår son Otto, som föddes i juli, har vi också en fransk bulldog på sex år.

Om resan mot att bli föräldrar:
"Under graviditeten mådde jag prima! Älskade verkligen att vara gravid och kan sakna det lite ibland."
Jag har alltid drömt om att ha en familj, men på grund av min endometrios och de problem det medfört genom åren, var jag inställd på att det kunde ta tid och vara svårt för mig att bli gravid. Till vår stora glädje gick det dock ganska fort när vi väl bestämde oss för att försöka, och vi är väldigt tacksamma för det.två snabba frågor!

Vilket är ditt bästa tips till andra gravida?


Ida Tipsar:


Försök att inte tänka på de kroppsliga förändringar som sker vid en graviditet utan försök istället att uppskatta din kropp. Tänk så grym den är som skapar och bär ditt barn i 9månader!


Bonustips:


Försök att vila så mycket det bara går de sista veckorna innan BF och ha flera datenights tillsammans med din partner, efter bebis blir det inte så mycket av den varan på ett tag!

Vad har varit det bästa respektive det sämsta med att vara gravid?Ida berättar:


Det bästa: Att få känna de små sparkarna och rörelserna; den connection man får till sitt barn redan under graviditeten.


Det sämsta: All den oro som jag kände emellanåt.

Angående fotograferingen


Ida önskade drömmiga bilder bland körsbärsträden som ingav en känsla av Alice i underlandet möter Idas sommarvisa. Vi begav oss därför ut till min lilla hemliga pärla i hjärtat av Malmö som endast blommar en vecka per år! Tillsammans skapade vi dessa magiska, kvinnliga och drömmiga bilder.

Varför man ska investera i en gravdifotogarfering:Jag ville föreviga min graviditet för att ha ett fint minne att titta tillbaka till! Det är ett väldigt fint sätt att hylla och dokumentera ens graviditet.

 

"Jag kan varmt rekommendera en gravidfotografering med Bysingh.se!  Bharti fick mig att känna mig otroligt avslappnad under hela fotograferingen. Hennes peppande ord och alla komplimanger gjorde att jag fick mer självförtroende och kände mig bekväm och väldigt fin. "