Hanna & Olivia


Moderskapsfotografering

Hannas och mina vägar har korsats flera gånger.

Vi båda har jobbat som läkare på samma klinik - fast inte samtidigt. Och vi båda var inlagda på BB Julafton 2022 - även om vi inte träffades då. Det var dagen då jag och Naya blev utskrivna från BB och dagen då julmiraklet Olivia föddes.


Det här är uppslaget är tillägnat Hanna & Olivia och deras speciella och unika mor & dotter - band.


LIVETS ÖVERRASKNING


Graviditeten var en oväntad överraskning mitt i sista terminen på läkarlinjen medan jag och Olivias pappa hade ett distansförhållande tvärs över Atlanten. Vi hade inte planerat att bilda familj förrän ett par år framåt - men trots det var lyckan stor när vi började ana vårt lilla mirakel.


HANNA BERÄTTAR

De första månaderna av graviditeten präglades av illamående och ett enormt sömnbehov. Under andra trimestern mådde jag strålande trots otaliga nattliga toalettbesök; håret var tjockt och fint och hyn fick en lyster jag aldrig skådat förut - jag kände mig så vacker! Den riktiga utmaningen kom i den tredje trimestern som kantades av ischias och foglossning.


Men överlag är jag bara tacksam över den fina graviditeten jag har haft med Olivia.

Vad är det bästa med att vara Olivias mamma?

Enkla saker som att ATT LIGGA I SÄNGEN, HÅLLA OM VARANDRA OCH LÄSA EN BOK; ÖGONBLICK AV NÄRHET OCH KÄRLEK som ÄR DE MEST BETYDELSEFULLA I VÅR RESA SOM MOR OCH DOTTER


Att få följa Olivias utveckling är också en otrolig glädje. Från de första stapplande motoriska framstegen till de första orden hon lär sig, varje steg är en upplevelse. Att se henne lära sig något nytt och känna den stolthet hon känner över sig själv är obeskrivligt vackert.


Varje skratt, varje busiga blick och varje lugn stund är en påminnelse om det vackra bandet mellan oss. Att vara delaktig i hennes intellektuella och emotionella tillväxt är en ära, och jag ser fram emot att fortsätta följa henne genom varje nytt äventyr i livet.

"Du är bra som du är,

du räcker till mer än väl."

Råd till nyblivna mammor...

Det viktigaste för ditt barn är kärlek, närhet, mat och blöjbyten. Allt annat är där för att göra livet lättare för föräldrarna. Kom ihåg att du är fullkomligt tillräcklig som du är, och du gör ett fantastiskt jobb, även när det känns överväldigande.

"Att skapa minnen tillsammans genom en fotografering var en fantastisk upplevelse. Det gav inte bara en rolig stund att se tillbaka på, bokstavligen, utan också möjligheten att fånga de starka känslorna som finns mellan en mamma och hennes barn.


Dessutom är det sällan som man som mamma tar bilder med barnen. Ofta får man bilder på alla andra och barnet, men sällan på sig själv med sin bebis. Att ha vackra bilder med ens barn, istället för bara selfies tillsammans är verkligen härligt. "
- Hanna

Om fotograferingen med BhartiFotograferingen med Bharti kändes superbra! Vi hade jättekul och jag kände mig oväntat bekväm med att stå framför Bhartis kamera och kunde vara mig själv tillsammans med Olivia. Atmosfären var avslappnad men samtidigt lekfull och Bharti guidade oss utan att det kändes påträngande.


Jag rekommenderar absolut en moderskapsfotografering med Bharti till andra mammor. Att ta sig tiden att föreviga den speciella stunden med sitt barn är ovärderligt. Med en härlig, kompetent och professionell fotograf som Bharti blir upplevelsen dessutom ännu mer minnesvärd. Jag kan bara säga, gör det!Hanna & Olivia
september 2023