Bharti SinghFotograf, läkare, sagoberättare och nybliven mamma med en passion för att fånga ögonblick & berätta kärlekshistorier.


"Hela familjen älskade dig, dom tyckte inte att du kändes som en fotograf utan som en del av familjen. Så himla glada att vi valde dig."


Är det finaste jag har fått höra av ett brudpar och är exakt det jag vill att Ni ska känna när Ni bokar mig!

Bröllopsfotograf

Skåne & Malmö
Vem är jag?


Att fånga ljus, känslor och ögonblick samt allt som finns däremellan är det jag brinner för.


Jag fångar äkta ögonblick med en bohemisk och dokumentär känsla. Mina bilder berättar er unika kärlekshistoria genom spontana skratt, ömma blickar och ärliga omfamningar. Inga konstlade poser, bara äkthet. Jag älskar det oväntade och det autentiska, och mitt mål är att frysa dessa flyktiga ögonblick i tid. Låt mig föreviga ert bröllop som en fängslande saga, full av äventyr och kärlek!

Vilka är ni?


Ni är de som finner skönheten i det genuina, som värdesätter känsla och äkta ögonblick framför skenbar perfektion. För er handlar det om att fånga varje hjärtslag, varje tyst skratt och varje oväntad tår i all dess äkthet. Ni omfamnar den dokumentära bildstilens magi och låter den berätta er historia. För er är det inte kvantiteten som räknas, utan kvaliteten på varje andetag av er speciella dag. Varje bild bär med sig en äkta känsla, varje ögonblick är en kärlekssång, och varje fotografi är en del av er tidlösa berättelse.


Låter det som en beskrivning av er?

Varför ska ni boka mig?

Dokumenterande

Fotograf


Mitt främsta mål är att berätta er bröllopsberättelse genom bilder. Jag ser mig själv som en historieberättare med kameran som mitt verktyg. Genom att vara dokumenterande fångar jag äkta ögonblick och skapar en bildberättelse som ni kommer att kunna återuppleva om och om igen.


Genuina

Ögonblick


Min genuina passion för bröllopsfotografi och kärleken mellan er som par speglas i varje bild jag tar. Jag är engagerad i att fånga äkta känslor och ögonblick, och min närvaro är diskret och opåträngande så att ni kan vara er själva och njuta av dagen till fullo. 

 

 

 

 

 

Minnesvärda

Detaljer


Det är de små ögonblicken och detaljerna som gör er bröllopsdag unik. Jag är ständigt på jakt efter dessa speciella element som skapar en känslomässig koppling till era bilder. Från det ögonblick ni för första gången ser varandra till de små detaljerna i bröllopsdekorationerna, kommer jag att se till att ingenting missas.


MED MIG SOM ER BRÖLLOPSFOTOGRAF FÅR NI INTE BARA EN PERSON SOM TAR BILDER

Ni får en berättare som förvandlar era minnen till konstverk. Jag är här för att fånga era ögonblick, era känslor och era detaljer på ett äkta och genuint sätt. Låt mig vara er fotograf och skapa en tidlös skildring av er speciella dag.


Såhär går det till:

I. Hur Bokar vi?


Ni skickar en (icke-bindande) bokningsförfrågan via formuläret längst ned på sidan. Om jag är tillgänglig säkras er dag genom att skriva avtal & betala bokningsavgift på 50 % av valt paket. Ni får möjlighet att i lugn och ro läsa igenom avtalet och ställa frågor!

II. Vad händer sen?


Vi bokar in ett bröllopsmöte ca 1-2 månader innan er stora dag för att i detalj gå igenom er dag så att jag har full koll på era önskemål och allt som kommer att hända på er dag! I samband med bröllopsmötet passar vi på att ha en kul och avslappnad provfotografering* för att ni ska få testa på att stå framför min kamera och för att jag ska få lära känna er lite mer. I denna fotografering ingår 10 bilder som levereras inom ca 3 veckor. 2 veckor innan er bröllopsdag betalar ni slutfakturan, detta för att ni ska kunna släppa allt efter er bröllopsdag och bara njuta av varandra och bilderna.*Genomförs i Malmö.

III. Er stora dag - Bröllopsdagen


På bröllopsdagen ska ni bara luta er tillbaka och enjoy the ride! Jag har på förhand rekat de bästa fotoplatserna där ni ska gifta er! Blir det plötsliga ändringar med väder eller tidsschema (snarare regel än undantag ;) - så ser jag till att ordna det så att vi hinner fånga era ögonblick ändå!


 

IV. När kommer bilderna?

Jag redigerar varje bild med kärlek och omsorg!


Jag vet att det är så svårt att hålla sig när man är är nygift och precis haft den bästa dagen i sitt liv - då vill man ha bilderna MED EN GÅNG! För att väntan inte ska bli för lång, skickar jag en tjuvkik på ett par bilder redan några dagar efter bröllopet. Det digitala galleriet blir klart inom 3 månader och kan då laddas ned och delas med nära och kära. Eventuella tillval, Fine-art prints och produkter levereras vanligen inom ca 4 veckor.

Vill ni se hur jag porträtterar bröllop?Följ med på

Aleksandra & Ermins bröllop!

Jag vill att bilderna ska fånga de känslor, människor och minnen som ni valt att omge er med på er viktigaste dag. För när åren går, är det bara bilderna som består.

Och jag vill, att de ska ta er tillbaka till den där alldeles, alldeles speciella känslan...

MIN FILOSOFI ÄR ATT FÅNGA VARJE ÖGONBLICK, HUR STORT ELLER LITET DET ÄN MÅ VERKA, FÖR ATT DU SKA KUNNA MINNAS ALLA DE KÄNSLOR OCH NYANSER SOM GENOMSYRAT ER DAG.

Sagt om mig:


"Bharti förgyllde vår redan perfekta dag!

Med sådan entusiasm och engagemang fångade hon så många vackra ögonblick!

Bilderna blev perfekta och något vi kommer kunna drömma oss tillbaka till vår dag! Tusen tack Bharti.

En riktig stjärna!"

Maria & Samuel

Inte övertygad än?
Följ med på Emma & Max bröllop!
Porträttpaket


-FÖR DEN SOM VÄRDEESÄTTER INTIMITET
 • 2 h sammanhängande fotografering.
 • Minst 50 färdigredigerade bilder.
 • Möte med mig 1-4 månader före ert bröllop.
 • Provfotografering med minst 5 bilder (värde 4000 kr) - om ni önskar. *
 • Kontinuerlig kontakt med mig inför bröllopet.
 • Digital leverans av era bilder i lyxigt onlinegalleri, där ni kan dela alla bilder med nära och kära.
 • Möjlighet att köpa till album och fine art prints!
*I Malmö med omnejd. I Helsingborg eller Göteborg vid särskild överenskommelse. Körersättning tillkommer i övriga fall.

9.500 SEKHalvdag


-FÖR DEN SOM VILL FÅNGA LITE MER AV DAGEN


 • 4 timmars sammanhängande fotografering
 • Minst 160 redigerade, högupplösta bilder från er dag.
 • Möte med mig 1-4 månader före ert bröllop.
 • Provfotografering med minst 10 bilder (värde 5000 kr) - om ni önskar. *
 • Kontinuerlig kontakt med mig inför bröllopet.
 • Digital leverans av era bilder i lyxigt onlinegalleri, där ni kan dela alla bilder med nära och kära.
 • Möjlighet att köpa till album och fine art prints!*I Malmö med omnejd. I Helsingborg eller Göteborg vid särskild överenskommelse. Körersättning tillkommer i övriga fall.14.500 seK

 
Önskar ni ett längre paket?


-

Under 2024 har jag dessvärre inte tänkt erbjuda heldagspaket. Insisterar ni, så går jag nog dock att övertyga! :D Släng iväg en bokningsförfrågan så ska jag se vad jag kan göra!

Från 26.000 sek

 

 

Skicka bokningsförfrågan

(fullständigt namn och eventuellt namnbyte)

(Till denna adress skickas era produkter och förstoringar!)

Känslor, Ögonblick och Detaljer...

2024

Tillgängliga datumMaj

4 - 11 - 18 - 25


juni

1 - 8 - 15 - 22 - 29juli

6 - 13 - 20 - 27augusti

3 - 10 - 17 - 24 -31Vänta inte för länge med att ta kontakt. Jag tar bara 2 bröllop per månad för att kunna erbjuda den bästa servicen! Här ovan ser ni de datum då jag fortfarande är tillgänglig ♡